© 2023 Belgium Bears. All Rights Reserved.
Bank account
IBAN: BE26 3632 2559 1829
BIC: BBRU BE BB
Contact: info@belgiumbears.be
Join our newsletter

Subscribe

* indicates required
Follow Us On Social Media:

 

Over ons

Over de Belgium Bears

Belgium Bears is een sociale groep georganiseerd door homomannen voor behaarde homo’s, biseksuelen en transmannen en bewonderaars van alle leeftijden, tailles en rassen die zichzelf identificeren met de berengemeenschap.

In de mannelijke homocultuur is een beer vaak een grotere, behaarde man die een beeld van stoere mannelijkheid projecteert. Beren zijn een van de vele LGBT-gemeenschappen met evenementen, codes en een cultuurspecifieke identiteit.

We organiseren maandelijks sociale evenementen. Bekijk onze kalender als je onze geplande activiteiten wilt weten. Als je lid wil worden van de Belgium Bears, wordt je via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van onze aankomende evenementen.

We gebruiken regelmatig sociale media zoals Facebook, Twitter, onze website en maandelijkse nieuwsbrieven om onze evenementen te promoten.


Volg ons:      

We hebben een comité van 3 en worden continu ondersteund door vrijwilligers. We organiseren maandelijkse en jaarlijkse sociale evenementen in België (Vlaanderen, Brussel, Wallonië). We reizen ook om andere berengroepen te ondersteunen.

Wij zijn onafhankelijk en vertrouwen volledig op donaties, koopwaar, sponsors en toegangskosten, indien van toepassing. Dit inkomen wordt gebruikt ten voordele van de club, inclusief uitrusting huren en kopen, vergoedingen en onkosten voor onze sociale evenementen, promotiemateriaal, etc.

Je kan ons contacteren voor informatie, vragen, aanbevelingen of klachten via ons email adres info@belgiumbears.be

X