© 2023 Belgium Bears. All Rights Reserved.
Bank account
IBAN: BE26 3632 2559 1829
BIC: BBRU BE BB
Contact: info@belgiumbears.be
Join our newsletter

Subscribe

* indicates required
Follow Us On Social Media:

november, 2022

18novAll Day20Sold Out!10e Bear Cave(All Day) Jalhay Event Organized By: Belgium Bears Events:Belgium Bears Event TagsBelgium Bears

Event Details

Beste Belgium Bears,

Het is weer zover ; naar jaarlijkse traditie organiseren we opnieuw onze Bearcave!
Dit is onze 10 e editie en een mooi lustrum om te vieren !

Deze uitermate plezante activiteit zal plaatsvinden van vrijdagavond 18 november tot en met zondagnamiddag 20 november aanstaande.

Als locatie hebben we eens te meer voor het Ardense dorpje Jalhay gekozen in een vakantieverblijf dat al meerdere keren zijn kwaliteiten heeft bewezen. Deze ruime villa kan tot 24 beren ontvangen en beschikt over alle berenhol comfort. We kunnen genieten van een verwarmd zwembad, een jacuzzi, een droge sauna en een stoomsauna.

De prijs voor dit fantastische weekend bedraagt 245€ per persoon, daarin zijn inbegrepen : twee uitgebreide avondmalen, twee brunchbuffetten, twee gezellige avonden met activiteiten, een natuurwandeling, dranken, beddengoed en toeristische taks.

Door de energiecrisis zijn we genoodzaakt de prijs ietwat aan te passen, maar dit weegt niet op voor dit weekend vol van leuke activiteiten en aangenaam gezelschap.

Doordat het aantal beperkt is, verloopt inschrijving in volgorde van ontvangst van betaling. Niet te lang treuzelen dus als je zeker wil zijn van je plekje !

De ingeschreven personen zullen dan later persoonlijk aangeschreven worden met meer details in verband met ons verblijf.

Ernaar uitkijkend, vele berenknuffels aan allen,

Het Belgium Bears team.

Time

november 18 (Friday) - 20 (Sunday)

Location

Jalhay

Ticket Section Title

Bearcave 2022

Tickets are not available for sale any more for this event!

Organizer

Belgium Bearsevents@belgiumbears.be

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

X