© 2023 Belgium Bears. All Rights Reserved.
Bank account
IBAN: BE26 3632 2559 1829
BIC: BBRU BE BB
Contact: info@belgiumbears.be
Join our newsletter

Subscribe

* indicates required
Follow Us On Social Media:

may, 2024

05may14:0016:00Sold Out!Bezoek aan de Koninklijke serres van Laken14:00 - 16:00 Serres van Laken / Serres de Laeken Event Organized By: Belgium Bears Events:Belgium Bears

Event Details

Beste Belgium Bears en sympathisanten,

Hopelijk hebben jullie allemaal een zalig paasfeest achter de rug, vol gezelligheid en lekkernijen. Nu de paaseitjes zijn gevonden en opgepeuzeld, is het tijd om vooruit te kijken naar ons volgende avontuur!

Op zondag 5 mei nodigen we jullie uit om met ons mee te gaan op een spannende excursie naar de prachtige Serres van Laken. Deze iconische serres, gelegen in het hart van Brussel, zijn een ware lust voor het oog, vooral in deze tijd van het jaar wanneer de flora in volle bloei staat.

Tijdens ons bezoek zullen we de kans krijgen om te wandelen door de indrukwekkende gangen van de serres, omringd door een overvloed aan kleurrijke bloemen en weelderige planten. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, perfect voor natuurliefhebbers en fotografen onder ons. Niet alleen de serres zijn toegankelijk, ook een deel van het park.

Om deel te nemen aan deze excursie, vragen we jullie vriendelijk om je hier onder in te schrijven. We voorzien een maximum van 30 tickets aan een democratische prijs van 5 € per persoon. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende plaatsen reserveren en alles tot in de puntjes kunnen regelen voor een vlotte en plezierige dag.

Belangrijke details:

Datum: Zondag 5 mei
Locatie: Serres van Laken, Brussel
Tijd: 14 uur

Mis deze kans niet om samen met ons de pracht van de Serres van Laken en locatie te ontdekken.

We kijken ernaar uit om jullie daar te zien!

Met vriendelijke groeten,

Het Belgium Bear team

Time

(Sunday) 14:00 - 16:00

Location

Serres van Laken / Serres de Laeken

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Organizer

Belgium Bearsevents@belgiumbears.be

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

X