© 2023 Belgium Bears. All Rights Reserved.
Bank account
IBAN: BE26 3632 2559 1829
BIC: BBRU BE BB
Contact: info@belgiumbears.be
Join our newsletter

Subscribe

* indicates required
Follow Us On Social Media:

Gay roman “La vie apporte ce qu’on attend d’elle”

Auteur Marc Detingry heeft een gay roman geschreven als gratis downloadbaar e-book.
Hier is de samenvatting:
Het verhaal wordt voor het eerst gepresenteerd vanuit het perspectief van een anonieme hoofdverteller van in de zestig en begint terwijl hij door de straten van de stad dwaalt nadat hij net door zijn vrouw is gedumpt. Hoewel er dagelijks argumenten waren, was hij nog steeds gehecht aan Estelle en voelt hij zich nu eenzaam.
In een bocht van een straat komt hij een bar binnen en ontmoet Alain, tot zijn verbazing tot zijn verbazing een onmiddellijke aantrekkingskracht. Deze onwaarschijnlijke ontmoeting is het middelpunt van de roman en een ontdekking van zichzelf en de ander die zowel in de slaapkamer als in de regio’s van de Middellandse Zee die ze samen verkennen, materialiseert. Voor de verteller is het vooral het ietwat verontrustende besef dat hij een object van verlangen kan vormen, een gevoel dat hem nooit echt had bewoond voordat hij met Alain de schouders ophaalde en de warme adem van zijn strelingen voelde.

Zonder dialoog gaat de roman voort op het ritme van reflecties, herinneringen en beschrijvingen. Je zou kunnen vrezen dat dit op het lezen zou wegen, maar de verteller streeft er integendeel naar om een ​​constant, zij het nonchalant, tempo aan te houden.

U kan het boek hier downloaden.

We wensen je veel leesplezier!

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

X