© 2023 Belgium Bears. All Rights Reserved.
Bank account
IBAN: BE26 3632 2559 1829
BIC: BBRU BE BB
Contact: info@belgiumbears.be
Join our newsletter

Subscribe

* indicates required
Follow Us On Social Media:

may, 2022

14may13:30Sold Out!Wandeling met picknick13:30 Lustin station, train station, Lustin, Belgium Event Organized By: Belgium Bears Events:Belgium Bears

Event Details

Beste vrienden van de BelgiumBears,
Onze activiteit voor de komende maand mei komt er aan: een wandeling met picknick in de regio van Namen. De activiteit gaat door op zaterdag 14 mei vanaf 13u30. Deze wandeling wordt gepresenteerd door onze vriend Paul die ons hierbij zal begeleiden. Hij biedt ons twee mogelijkheden, de eerste voor de meer ervaren wandelaars onder ons en de tweede voor de minder ervaren wandelaars. Niets om zich voor te schamen; de eerste groep voegt zich bij de tweede en samen komen we aan bij de finish!
Het is mogelijk om aan deze activiteit deel te nemen door gebruik te maken van het openbaar vervoer: afspraak bij het station van Lustin. De trein die om 11.51 uur uit Brussel Schuman vertrekt, stopt in Gembloux waar je een bus naar Namen moet nemen en vervolgens weer een trein naar Lustin (aankomst om 13.28 uur).
De eerste groep kan meteen aan de wandeling beginnen, de tweede groep voegt zich een half uur later bij het tweede startpunt, het uitzichtpunt ‘point de vue des 7 Meuses’. Alles bij elkaar gaan we dan twee uur wandelen op vlak terrein of bergafwaarts langs de langeafstandswandelroute in het bos en de Maas. We keren terug naar het park van Lustin, niet ver van het station waar banken zijn voor de picknick.
Je hoeft je picknick niet voor te bereiden, de BelgiumBears zorgen voor alles.
Deelname aan de activiteit inclusief een kleine snack om de honger onderweg te stillen, een aperitief, belegde broodjes, dranken (wijn en frisdrank) bedraagt € 25,- per persoon.
De betaling dient als bevestiging, klik zo snel mogelijk op het icoon om jullie te registreren!

Time

(Saturday) 13:30

Location

Lustin station

train station, Lustin, Belgium

Ticket Section Title

Tickets are not available for sale any more for this event!

Organizer

Belgium Bearsevents@belgiumbears.be

Geen reactie's

Geef een reactie

X